De aluminium kozijnen specialist

Moderne en duurzame aluminium kozijnen voor jouw woning

Image link
10 jaar garantie
Zorgeloos genieten met onze garantie op aluminium kozijnen.
Image link
Eigen productie
Op maat gemaakte aluminium kozijnen uit eigen productie voor perfecte resultaten.
Image link
Hoogwaardige kozijnen
Aluminium kozijnen met kwaliteitsprofielen van Reynaers en Aluprof vervaardigd.

Ontdek de aluminium kozijnen van 4 Star Windows

Ontdek de voordelen van onze aluminium kozijnen, vervaardigd met Aluprof en Reynaers profielen voor optimale duurzaamheid en een esthetisch design. Kies voor kwaliteit die jarenlang meegaat.

Stijlvolle kozijnen

Ontdek de veelzijdigheid van onze aluminium kozijnen met diverse stijlopties.

Kies voor een authentieke uitstraling die past bij traditionele architectuur en behoud de charme van het verleden. Voor bedrijven bieden we industriële kozijnen die een moderne en robuuste sfeer creëren. Als modern design meer jouw stijl is, hebben we strakke en eigentijdse kozijnen die perfect passen bij een hedendaagse woning.

Met 4 Star Windows heb je de vrijheid om jouw kozijnen aan te passen aan de gewenste stijl. Ontdek de diversiteit en geef jouw woning of bedrijfspand de gewenste uitstraling.
Image link
Image link

Duurzaamheid

Aluminium kozijnen staan bekend om hun duurzaamheid en milieuvriendelijke eigenschappen.

Onze kozijnen worden vervaardigd met hoogwaardig aluminium dat niet alleen sterk en licht is, maar ook recyclebaar. Dit maakt aluminium een duurzame keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en corrosie, wat resulteert in kozijnen met een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten.

Door te kiezen voor aluminium kozijnen van 4 Star Windows investeer je in een milieuvriendelijke oplossing met behoud van esthetiek en prestaties op de lange termijn.

Inbraakveiligheid

Onze aluminium kozijnen bieden ongeëvenaarde inbraakveiligheid, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een veilige leefomgeving. Voorzien van geavanceerde beveiligingskenmerken zoals inbraakwerend beslag en meerpuntssluitingen, voldoen onze kozijnen aan de hoogste veiligheidsnormen.

De duurzame en sterke eigenschappen van aluminium dragen bij aan de robuustheid van de kozijnen, waardoor ze een effectieve barrière vormen tegen inbraakpogingen.

Kies voor gemoedsrust en investeer in de veiligheid van je woning met onze hoogwaardige en inbraakbestendige aluminium kozijnen.
Image link
Image link

Thermische isolatie

Onze aluminium kozijnen zijn ontworpen met geavanceerde thermische isolatie in het achterhoofd.

Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen zorgen onze kozijnen voor een effectieve barrière tegen warmteverlies. Dit resulteert in een energiezuinige leefomgeving, waarbij de temperatuur binnenshuis goed wordt gereguleerd. Geniet van het comfort van een goed geïsoleerd huis, bespaar op energiekosten en verminder je ecologische voetafdruk.

Kies voor de thermische isolatiekwaliteiten van onze aluminium kozijnen en ervaar de voordelen van een duurzame en comfortabele woonomgeving.

Bekijk wat wij kunnen maken met onze aluminium kozijnen

Downloads

Image link
Aluprof Aluminium Systems

Aluprof producten

Productenoverzicht

Technische details

Systeemoverzicht

Uitgever: ALUPROF SA

Image link
Reynaers Aluminium

Technische details

Producten- en systeemoverzicht

Uitgever: REYNAERS GROUP

banner
De aluminium kozijnen leverancier

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de prijs van onze aluminium kozijnen? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor jouw project.

Offerte aanvragen
Telefonisch contact opnemen

Maandag t/m vrijdag van 8:00 t/m 17:00 uur.

070 307 06 16
Neem contact op via WhatsApp
06 - 42 05 57 53
Wij reageren doorgaans binnen: 1 werkdag