Image link

Ontdek het verhaal achter 4 Star Windows

Het begin van 4 Star Windows

4 Star Windows is opgericht in 2009 door Kenan, Rahmi en Ferdi. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf en groeide uit tot een van de meest toonaangevende raamfabrikanten in de regio.

In de afgelopen 15 jaar hebben we ons gericht op het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en technologieën om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en energiezuinig zijn.

We zijn ook toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit ramen en deuren tegen betaalbare prijzen.
Image link
Image link

Een verhaal van groei en toewijding

In de loop der jaren hebben we bij 4 Star Windows onze productieprocessen verfijnd, gestreefd naar vakmanschap en geluisterd naar de behoeften van onze klanten.

Het verlangen naar hoogwaardige raamoplossingen leidde tot meerdere verhuizingen naar ruimere productieruimtes en showrooms. Trots zijn we op onze evolutie, niet slechts uitbreidingen maar essentiële stappen om te gedijen in een dynamische markt.

De reis van 4 Star Windows is een verhaal van groei, leren en evolueren, gedreven door onze passie voor vakmanschap. Bedankt voor het delen van deze reis; op naar een toekomst vol successen en tevredenheid.

De oprichters van 4 Star Windows

Ontmoet de oprichters van 4 Star Windows, de sleutelfiguren achter ons bedrijf. Hun visie wordt ondersteund door een deskundig team, waaronder monteurs, productiepersoneel en kantoormedewerkers, allen toegewijd aan het leveren van kwaliteit en service.

Kenan Arnavut
Kenan Arnavut
Mede eigenaar
Ferdi Arnavut
Ferdi Arnavut
Mede eigenaar
Rahmi Kocoglu
Rahmi Kocoglu
Mede eigenaar

Ons team

Het team van 4 Star Windows bestaat uit enkele van de meest getalenteerde en ervaren professionals in de branche. Onze medewerkers zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten.

We zijn trots op ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

Ons team bestaat uit ontwerpers, technici, installateurs en klantenservicemedewerkers die allemaal werken aan hetzelfde doel: het leveren van de beste kwaliteit ramen en deuren tegen betaalbare prijzen.
Image link
Image link

Dankwoord aan onze klanten

Bij 4 Star Windows koesteren we de trots die voortkomt uit onze tevreden klanten. Hun vertrouwen in ons bedrijf en onze producten vervult ons met immense vreugde en motivatie. We zijn dankbaar voor de loyaliteit van onze klanten en willen hen hartelijk bedanken.

Onze toewijding aan uitstekende klantenservice is niet alleen een plicht, maar een passie. We streven ernaar langdurige relaties op te bouwen, en de 4.7-sterrenbeoordeling die we van onze klanten ontvangen, bevestigt dat we op de goede weg zijn.

De aanbevelingen van tevreden klanten zijn voor ons de grootste erkenning en stimuleren ons om voortdurend te verbeteren en te innoveren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Bedankt voor het delen van deze reis met ons, en we kijken ernaar uit om nog vele successen samen te vieren.

Waarom kiezen voor 4 Star Windows?

Ontdek waarom 4 Star Windows de ideale keuze is voor hoogwaardige kozijnen. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl, ondersteund door meer dan 15 jaar ervaring en ons toegewijde team.

Duurzame kwaliteit: Kozijnen van topkwaliteit voor een leven lang comfort en tevredenheid.
Deskundige montage: Ervaren montageploeg voor zorgeloze installatie en perfecte plaatsing.
Moderne opties: Kies uit een scala van moderne ontwerpen voor elk huis en verrijk uw woning.
Eigen productie: Volledige controle over productie voor maatwerk en gegarandeerde tevredenheid.
Budgetvriendelijke kwaliteit: Hoogwaardige kozijnen binnen handbereik. Investeer voordelig in topkwaliteit.
Snelle levering: Dankzij onze eigen productieruimte en ervaren montageploegen garanderen we snelle leveringen.
banner
De kunststof en aluminium kozijnen leverancier

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de prijs van onze kunststof kozijnen of aluminium kozijnen? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een op maat gemaakte offerte voor jouw project.

Offerte aanvragen
Telefonisch contact opnemen

Maandag t/m vrijdag van 8:00 t/m 17:00 uur.

070 307 06 16
Neem contact op via WhatsApp
06 - 42 05 57 53
Wij reageren doorgaans binnen: 1 werkdag